Вселената има много и  невероятни методи  да  събира хората един

...
Вселената има много и  невероятни методи  да  събира хората един
Коментари Харесай

Притча: Вселената знае нашия адрес

Вселената има доста и  невероятни методи  да  събира хората един с различен. В търсене на подобаващ дом, работа или сътрудник в живота, мнозина потеглят на  дълги пътешествия. А в това време зад кулисите на международната сцена работи Този, който основава идеални за нас връзки.

Случайни събития няма. Съвпаденията – това са вълшебни събития, чийто основател е Бог, който не желае да се покаже. В Плановете на Бог казусът не  играе никаква роля. Всичко, което се появява в живота ви – е резултат от вашите планове и замисли.

Случайни събития не се случват!

„ Случаят – това е псевдоним на Бога, когато той не желае да се подпише със своето име “

Когато се стремите да извършите желанията на сърцето си, знайте, че на Вселената са и известни всичките ви планове. Тя  провежда събитията в живота ви.

Бог има вашия адрес и всяко ваше  уверено желание се вписва в Голямата Му книга. Направете  сами  всичко, което е по силите ви, без напрежение и суетност, а детайлите и  детайлностите оставете за Небесния Център.

Когато човек прави всичко допустимо с цел да осъществя желанията си, а по-късно разчита на помощта на рационалните Невидими сили, се случват Велики събития.
 image2_16x9.png Тези 4 зодии ще са галеници на ориста през 2023-та година На фокус
Молете се, планирайте, настройвайте се и правете всичко,  каквото можете.  А по-късно оставете всичко да протича по своя натурален метод – способността ви да вършиме това е  толкоз значима, колкото и молитвата.

Всеки човек, който ще срещнете по пътя си – това артист в сюжета, написан от вас.

Вашата грижа е  само  една –  непрестанно да подобрявате  сюжета, с цел да може филмът да се получи по-добре. Отговорността за режисурата на вашия филм е единствено ваша.

Колкото се може повече чудеса да ви спохождат! Доверете се на Бога!
 8 истини на Буда, с които да се научите да контролирате ориста си  8 истини на Буда, с които да се научите да контролирате ориста си  8 истини на Буда, с които да се научите да контролирате ориста си  8 истини на Буда, с които да се научите да контролирате ориста си
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР